Välkommen till
Pizzeria Verona.
Vi ligger på Söderkullagatan 11 i Malmö.
Här serverar vi Italienska pizzor och
övriga rätter av hög kvalitet.
Vid beställning online tillkommer 10kr per rätt
Är du allergisk?
Fråga oss om innehållet i maten!
Vi serverar även Vegan pizzor!
Öppettider
MÅNDAG - FREDAG
11:00 - 22:00
Öppettider
LÖRDAG - SÖNDAG
12:00 - 22:00
Dagens Lunch
MÅNDAG - FREDAG
11:00 - 14:00
För 70 kr i avgift kör vi gärna din beställning till din dörr!
(hemkörning vid bestälning av minst 3 maträtter)
28 Pizza val
Många härliga pizzor som garanterat passar de flesta, mycket att välja på
Inbakad pizza
Vi bakar den klassiska Calzonen
Kyckling Pizzor
Goda kycklingpizzor med spännande pålägg
Havs Pizzor
Pizzor med räkor, tonfisk och musslor
Kött Pizzor
Härliga pizzor med oxfilé, kebab, gyros i spännande kombinationer
Vegan Pizzor
Veganska pålägg och tillbehör i spännande kombinationer
The pizza is perfectly baked
with fresh and tasty toppings.
Pizza
-
MARGHARITA90 | 220
Tomat och ost -
BOLOGNESE100 / 200
Nötfärs -
FUNGHI100 / 200
Färska champinjoner -
VESUVIO100 | 200
Skinka -
PESCATORE$11 | $13
Cooked Ham, Mushrooms, Eggplant, Artichokes & Anchovies -
Carbonara$10 | $12
Bacon, Boiled Egg, Cream & Cracked Black Pepper -
Veggies$11
Eggplant, Spinach, Mushrooms & Artichokes -
Full Meat$13
Spinach, Sheep Milk Cheese & Gorgonzola
Pasta
Meat Lasagna$12
Spaghetti Napoletana $8
Spaghetti Bolognese $10
Tomato Sauce & Minced MeatSpaghetti Carbonara$10
Cream, Egg & Bacon
Desserts
Meat Lasagna$12
Spaghetti Napoletana $8
Spaghetti Bolognese $10
Tomato Sauce & Minced Meat
RECENSIONER
"Väldigt bra ställe! Jag och min familj köpte en vegitariana och två kebebtallrikar. Allt var schyst och VÄLDIGT prisvärt. Det jag dock skulle vilja ändra på är oliverna som hade kärnor i sig samt att de skulle steka löken som va i kebabtallrikarna. Överlag så kommer vi äta där igen!"
Maja
"Man blir mätt och den smakar väldigt bra, dock får man ta hjälp av bestick för att kunna ge sig på denna beast till Kebabrulle. Bra mängd kött, färska grönsaker. Alltså inga picklade grönsaker som oftast legat i ett förråd innan det hamnar i maten. Tunt bröd som dom själva bakar på plats."
Saman